Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Největší zla 20. století - komunismus a nacismus - mají stejného jmenovatele. A tím je tupé sociální inženýrství řízené na úrovni státu.

Lidé by měli zpozornět, kdykoli se na scéně objeví sociální inženýrství - rádoby líbivá primitivní ideologie spojená s přetvářením sociální struktury obyvatel. Ruku v ruce se sociálním inženýrstvím jde všudypřítomná brutální propaganda, cenzura, pronásledování názorových oponentů, potlačování svobody slova.

Již třetím rokem čelí občané této republiky útokům různých multikulti a gender extrémistů, kteří si vytkli změnit sociální strukturu této země. Extrémisté jsou podporováni vrcholovými představiteli EU, různé extrémistické skupiny spojené se sociálním inženýrstvím získávají velký prostor v našich masmédiích, kde mohou volně prezentovat své nenávistné postoje vůči komukoli, kdo nesouhlasí se změnou sociální struktury obyvatel této země.

Má-li se situace v této zemi uklidnit, je nutno vytěsnit všechny extrémistické skupiny mající za cíl změnit sociální strukturu v této zemi na okraj této společnosti - kam patří. Zastavit jejich financování z veřejných zdrojů, vytěsnit je z masmédií.

Česká republika není majetkem OSN, není majetkem EU, není majetkem multikulti pomatenců. O osudech této země by měli rozhodovat občané této země. Nikdo jiný.

1 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 768x
Hodlám psát s nadhledem, ale nemám na to.
Rád bych psal pravidelně, ale nebudu to stíhat.
Chtěl bych psát zajímavě, ale obávám se, že to posoudíte sami.


Webová stránka:

http://iracionalita.net

Seznam rubrik