Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Vtipné, jen jste trochu opomenul, že horliví zastánci politické korektnosti žádnou vtipnou, resp. důvtipnou kaší krmeni nejsou :-)

1 0
možnosti
KC

Mně by ke spokojenosti ve vztazích stačila slušnost a přirozenost. Politická korektnost a umělé multikulturní výmysly jsou neorganickou křečí moderních společností, a proto jim z dlouhodobého hlediska nevěřím.

2 0
možnosti
JR

J26a92r53a 83R95a44n10k

6. 3. 2017 21:26

Ziji v kosmopolitni zemi a tady se nijak moc podobne vyrazy nepouzivaji, vic by se asi divili ceskemu: slunickari, pravdolaskari a prezidentovi, ktery si nevidi do ust, proto je tady take US prezident bran s rezervou a predstavte si, ze dokonce na hranici US/Kanada na malem prechodu stoji celni a imigracni urednici a pomahaji lidem, kteri s detmi s omrzlinami prchaji ze Statu, v mistni City Hall sedelo vcera pri zpravach na stovku lidi ochotnych pomoci s oblecenim, ubytovanim i lekarskym osetrenim. Vybrala jsem si zivot v zemi, kde je urcite 90% lidi, pro ktere je humanita na prvnim miste. A to uz jich vzali minuly rok 40.000......

0 13
možnosti
ZH

Mno... Mně už několik let leží na srdci jedna taková otázka, na kterou bych velmi rád znal pravdivou odpověď. Jestliže je Kanada tak humanitární, proč nám před lety vrátila celou řadu zbídačených rodin, které odsud prchaly před strašnou diskriminací a navíc vůči nám obnovila vízovou povinnost?

15 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 768x
Hodlám psát s nadhledem, ale nemám na to.
Rád bych psal pravidelně, ale nebudu to stíhat.
Chtěl bych psát zajímavě, ale obávám se, že to posoudíte sami.


Webová stránka:

http://iracionalita.net

Seznam rubrik